Rahaakadeemial on unistus! Unistame, et oktoobrikuu lehtede sahinas saabub klubiruumi uksele See Õige Rahaakadeemia Juhendaja! Klubiruum Tatari 3 aadressil südalinnas on valmis! Osad rahatargad külalisesinejad on valmis! Osad rahaettevõtted on valmis rahaakadeemikuid külla kutsuma! Ka osad lapsed juba end kirja pannud ja esimest klubitundi ootamas! Uhhuuu?!

Tegu on osalise ajaga muude tegemiste kõrvalt tehtava tööga –  ja eks ikka vägagi missioonitööga! 1.-3. klassi lapsed vajavad väga mängulist teemaalast metoodikat ning lapsesõbralikku juhendajat 😊

Rahaakadeemia poolt on välja pakkuda kuu temaatikad, kuid detailsema programmi arendaks välja ikka koos juhendajaga. Korralduslik põhimõte on see, et iga kuu esimesed kolmapäevad ringitunnid kell 15:00-16:30 Tatari 3 klubiruumis ning kuu viimasel kolmapäeval käiakse väljas (külas pangal, külas investoril, külas finantsettevõttel jms).

Esimene huviliste testtund võiks toimuda juba 25. oktoobril kell 15.00-16.30!

Rahatarkuse lahe lastemagnet, anna endast märku!

Parima (l)ootuses,

Agnes
agnes@rahaakadeemia.ee
(+372) 5373 1799