Unistused on täitmiseks.

Minu taust on üsna huvitav – olen üles kasvanud pisikeses Võru linnas ning terve keskkooli vältel olin kindel, et minust saab matemaatikaõpetaja. Isale aga see idee ei meeldinud ning astusin siis hoopis sisse TTÜ ärinduse/ärirahanduse erialale. Samal ajal sai ka tehtud mõned raamatupidamistööd, kuid kohe üldse ei meeldinud see arvuti taga istumine. TTÜs õppides sattusin kuidagi ka nende tudengite hulka, kes suviti USAs raamatuid müümas käivad – Southwesterniga veetsin kolm suve. Samal ajal sattusin ka pisikesse Haabneeme Kooli tööle – elu naeratas, minust saigi matemaatikaõpetaja!

Armastan lastega töötamist!

See on ka põhjus, miks otsustasin Rahaakadeemia tiimiga liituda. Ja mis saab olla veel vahvam, kui arutleda igapäevaelu ning nende tulevikku puudutavaid küsimusi tarkade lastega 🙂 Arvan, et kõik teemad, mida läbime siin huviringis, on need, mida lapsed koolist väga palju ei saa – kuigi need on just ühed tähtsamad inimese iseseisvaks eluks.

Esimene tutvustund oli supervahva!

Nägin, et tegelikult on ka juba 3-4 klass väga huvitatud sellistest teemadest ning mõnda asja teavad nad ikka juba varakult. Samas oli ka nalja palju – lapsed arvasid, et ühes kuus võiks perel söögi peale minna umbes 45 eurot. Just seepärast tulebki selliste teemadega alustada, et kui neil endal ükskord tuleb see esimene poodiminek siis on nad ehk juba paremini valmistunud 😀

Rahaakadeemia lapsed tegelevad elus sellega, mis teeb nad õnnelikuks!

Arvan, et Rahaakadeemia kasvandikud on tulevikus just need inimesed, kes ei pea muretsema ja pead murdma keskmise eestlase probleemide üle – raha, palk, töökoht jms. Nad suudavad ise vallata enda isiklikke finantse ning ei pea elama palgapäevast palgapäevani. Nad oskavad näha ja leida igal pool võimalusi ning need enda jaoks tööle panna. Kuid kõige vahvam on see, et neil on kindlasti rohkem aega tegeleda kõige sellega, mis teeb neid õnnelikuks – ja see ongi tähtsaim! 🙂 Ning iga juhendaja/õpetaja unistus on see, kui lapsed ükskord suureks kasvavad, jagavad nad kõiki oma teadmisi ka edasi. One kid at a time – we are going to change the world! 🙂