Eesti on väike ja meid on vähe – iga inimene loeb!
Jõukaks saamine ei tohiks olla kellegi eesmärk, vaid pigem õigete otsuste, tugeva töö ja mõningase õnne tagajärg. Töötahet ja õnne ma mõjutada ei saa, küll aga saan vastava eriala inimesena aidata tutvustada erinevaid valikuid ja vaatenurki, mis teeb valikute tegemise kergemaks. Soov anda omapoolne panus ning võimalus suhelda avatud mõistusega noorte inimestega motiveerib mind juhendajana tegutsema.

Finantskirjaoskuse omandamine ei tähenda ilmtingimata soovi rikastuda
Minu jaoks oluline, et üks inimene finantskirjaoskust valdaks, sest me kõik puutume elus rohkemal või vähemal määral kokku rahaga ja raha puudutavate otsustega. Arusaam finantsmaailmast annab eelduse paremateks otsusteks tulevikus ja näha võimalusi seal kus teised ei näe.

Rahaakadeemik peaks ennast finantsilmas tundma koduselt igal tasandil
Minu jaoks on läbi elu olnud inimeste juures kõige olulisemaks kvaliteediks võime iseseisvalt mõelda. Igas inimeses on see võime olemas, lihtsalt teinekord jääb natuke julgusest puudu. Ma loodan, et iga Rahaakadeemia klubis käinu omandab julguse ja võime iseseisvalt mõelda ja tegutseda.